Invigning i butiken och preggo

IMG_6327

Johan och en mycket gravid jag på invigningen av Valerie butiken på Mood i Stockholm.

Förra året hade vi invigning av min första butik!

Det är så stort att det inte är klokt och något jag alltid drömt om men aldrig vågat hoppas på. Jag är så glad att vi äntligen kan ha en helt egen butik, det är en milstolpe. För två månader sen så öppnade vi även vår webshop så nu kan du titta in hos mig dygnet runt. Kul tycker jag!

IMG_6335

2 kommentarer

 1. Så kul att hitta din blogg! Har följt din gamla, och följer dig även på instagram. Blir så inspirerad av alla dina vackra kreationer, din fina inredning och klädstil! Sen har även jag en dotter på 1 år snart! Du verkar vara en supergo tjej, och det ska bli fantastiskt kul att följa din blogg! Lycka till! Kram Sara

  1. Hej Sara,
   Tack för att du hörde av dig! Verkligen roligt att höra:-)
   Nu ska jag krypa ner hos min lilla 1 åring och sova….
   Kul att ha dig här.
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *