Fotografering av min höst/vinterkollektion

IMG_8318

Funderar på vilket plagg vi ska börja med…finns ju sååå mycket!

Gokväll!

Sitter just nu och pustar ut, men känner mig så nöjd med dagens jobb.

Jag hade Bianca med mig idag och hon vill äta på precis allt just nu, speciellt några hårklämmor som make-up artisten Mia hade med sig. Jag brukar säga att Bianca är min get, ja ni förstår vad jag menar, men en väldigt gullig sådan. Barnen sover nu, så jag har en stund för mig själv och snart ska jag bara lägga mig i soffan och göra absolut ingenting. Men först lite bilder från idag.

Mitt jobb är verkligen galet när man tänker efter, här står vi i en supervarm studio mitt i sommaren och fotar vinterplagg! Älskar våra fotograferingar och påminner mig varje dag om att jag har världens bästa jobb.

IMG_8345

Förberedelserna pågår.

Vi ville ha starka, mörka läppar, stort hår och djupa, mörka ögon. Jag tycker om att skapa en kontrast till plaggen som gick i svart, antik silver och djuprött.

IMG_8352

Det behövs många personer för att få en bra bild.

IMG_8351

IMG_8355

Ha en skön kväll nu!

IMG_8329

1 kommentar

  1. Åh, så härligt! Förstår att du trivs med ditt jobb. Bianca är ju bara helt ljuvlig söt på bilden. Och ser att underbara Mia jobbat med dig igår…(bloggar och skriver lite på hennes sida Gazet). Älskar dina kläder, kul att få se lite smakprov på det som komma skall. Du är allt bra duktig du!! Ha en fin midsommar. Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *