Lugna söndag

 
 
 

IMG_8524

Vi gjorde inte många knop idag men en tur till parken blev det!

 
 

Så istället så kommer det lite härliga bilder från när vi var på Sicilien och Taormina i maj. Vi var där hela stora familjen och firade mamma som fyllde 60 år. Italien är mitt favorit land alla kategorier maten, vinerna, miljön, ja tutti! Och sååå romantiskt att jag bara vill bosätta mig där och börja måla tavlor eller dreja krukor eller nått;-) Får dessutom otroligt mycket inspiration i det landet!

 
 

IMG_7908 IMG_7926

Favvopastan Vongole.

 
 
 

IMG_7929

Tomaterna smakade som jordgubbar!

 
 

IMG_8022

Min vackra spetsklänning hittar man här.
 
 

IMG_7969 IMG_8044

Jubilaren! Man kan verkligen inte tro att hon har fyllt 60!

IMG_8093

IMG_8002IMG_7930IMG_8000IMG_7885

Hoppas att du får en härlig söndagkväll!

3 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder och vilken fin blogg.
    Kram Erika

    1. Tack:-) Glad jag blir att höra ifrån er!

  2. Jag kan hålla med dig om att Italien är ett favorit land,så himla vackert att man dör lite =)
    Jättefina bilder!
    Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *