Har ni varit på Rosendals trädgård?

 
 
 

IMG_8581


 
 

Gokväll!!

Har ni det bra?

 
 
 

Oj oj oj vad fint det är här i Stockholm på sommaren! Och det finns verkligen massor att göra en dag som denna när man är helt ledig och vill vara ute. Jag älskar att vara på Rosendals trädgård- för mig är det en oas i stan som jag ofta åker till för att koppla av, titta på vackra saker och samla inspiration. Idag åt vi lunch där och övade på att gå och det är inte långt kvar nu innan hon kan springa runt själv.

Jag brukar ofta ha en plats som Rosendal i tanken när jag designar sommarkollektioner. Just dom där böljande ängarna med prunkande blommor i alla färger man kan tänka sig!

Vi fotograferade också min första sommarkollektion där så det känns alltid lite speciellt för mig att komma dit.

 
 

 

IMG_8556

Laxsallad med svarta linser, fänkål, tahini och gurkyoghurt!

 
 

IMG_8588

IMG_8589IMG_8595IMG_8617

IMG_8618IMG_8592

 
 
 

Vi ses i morgon!

3 kommentarer

  1. Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft!! Kram!

  2. Åh ser jättefint ut!! Dit ska jag åka nästa gång vi är i Sthlm . Hälsar Helena

  3. Japp, har varit där. Så härligt där! Cool miljö att fota klädkollektionen i.

    Kram Lena

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *