Bröllopstankar.

 
 

IMG_8674


 
 

Hej hej!

 
 

Äntligen är det fredag!

Visst är det skönt?

 
 

Här vankas det middag med massor av gott med några av våra bästa vänner. Jag har plockat lite vackra Jasmin blommor och satt i en vas och det doftar underbart i hela lägenheten! Om en stund ska jag börja laga lite olika smårätter, visar senare vad det blir.

 
 

Och så var det ju det där men bröllop!

 
 

Är det bara inte den bästa festen??

Jag tycker att det är så romantiskt och fint med bröllop, alla är så glada och förväntansfulla!

Ellerhur?

Människor öppnar sin hjärtan och är sådär kärleksfulla och innerliga. Något av det allra roligaste med mitt jobb är att sprida glädje och vad är då bättre än att få designa brudklänningar? Jag smygstartade ju för ett tag sen med att göra Anna Brolins brudklänning men i januari kommer första kollektionen. Jag är sååå spänd på vad ni tycker!!

 
 

IMG_8675

 
 

IMG_8226

Fina Anna och Jesper.

 
 

Ha nu en underbar fredag!

5 kommentarer

  1. Wow vilken grej, med en egen bröllopskollektion! Det kommer säkert vara helt fantastisk! Spännande!

  2. Vilken stor ära att få designa en brudklänning!

    Kram Lena

  3. Vad spännane, jag tyckte Anna Brolins klänning var super fin, romantisk och enkel. Lycka till.

  4. Åh vd spännande med en brud kollektion, jag älskar din design ! Ska gifta mig nu i oktober i Dalarna och ska bära en crème färgad lång klänning( med ” hål”) i ryggen och vacker spets jacka med lång ärm från dig! Fick fantastisk service i butiken av en skånska och köpte därmed lite andra vackra plagg, tex en mocka jacka som jag ska ha på bröllopet hem på natten. / Lisa

  5. Magiska. När kommer barnkollektionen, längtar! Kram Nina

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *