I morgon åker vi!

 

IMG_4577

För två år sen på Nikki Beach i Marbella.

Hej!!

Men, vad hände med det fina vädret?
Här har det regnat precis hela dagen! Just idag gjorde det inte så mycket, vi passade på att packa för vår semester i stället. Ibland är det skönt att inte känna någon stress att gå ut. Nycklarna är överlämnade till farfar Ove som ska bo hos oss och göra stan ( ja, det var så han sa) när vi är borta och lägenheten städad. Phu. Nu står väskorna uppradade och vi är redo att ge oss av.

I morgon åker vi nämligen till Spanien, där ska vi vara i två långa veckor och ha det skönt. Jag ska njuta av varje sekund, plocka avocados från träden, grilla fisk, göra stora sallader och absolut inte tänka på jobb!

Sist vi var där var för två år sen. Då var det bara Johan och jag och det var så romantiskt, lugnt och härligt. Nu åker vi med två små barn, får se om det blir någon romantik då 😉 ha ha ha!

Men, hela familjen är samlad och jag är så glad.

IMG_4663

Sen blir det nog en tripp till vår favorit stad, Tariffa och Hotell Hurricane.

 

IMG_4745 IMG_4896

Och kanske sen vidare till Vejer de la Frontera..tänk Marocko möter Spanien, soo nice!

IMG_4809IMG_4757 IMG_4551


 

Hoppas att ni har en härlig sommarkväll så ses vi i Spanien.

5 kommentarer

 1. Åsa Anderberg

  Låter helt underbart med er resa. Har precis varit i Palma och funderar redan på nästa sommar. Hur bor ni under er resa? Hotell? Hyr ni lägenhet? Behöver lite tips på bra boende. Tack för en inspirerande blogg och tårtan kommer jag absolut att göra. Gran fiesta:-) Åsa

 2. Så underbart! Längtar att se hur ni har det i Spanien. Vi rullar runt i Sverige i vår husbil. När vi kommer till Stockholm så är ett av målen din butik i Moodgallerian! Ett måste… 🙂 Ha det bra så länge. Kram

 3. Spanien är ett av mina favoritländer! Ska bli kul att se bilder därifrån!
  Hasta luego! 😉
  Malin

 4. Har ni tid över så hör av dig. Bor ju runt knuten!
  Kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com

 5. Älskar Marbella, har bott och jobbat där 🙂 Tarifa är en magisk liten stad, dit åkte vi alltid på minisemestrar, saknar..

  Ha en fab resa,
  Kram Catta

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *