Mammaledig.

 

IMG_9714

Hur fort gick inte ett år! ( och lite till )

Snart har jag varit mammaledig med Bianca ett helt år. I och för sig så har jag ju jobbat en hel del, men bara så mycket att det funkat med Lilla B. Det har varit så härligt att vara med henne och se hur hon blivit en stor tjej som kan gå själv och allt! Just nu springer hon omkring, stoppar allt i munnen och säger ”titta” ”däää” gullungen!

I September börjar jag jobba igen på riktigt och då kommer ni att få följa med mig in i min ”riktiga” vardag i modesverige.

Hoppas ni kommer tycka att det är spännande.

3 kommentarer

 1. Vacker bild! Så mycket kärlek.

  Kram Lena

 2. Vilken jättefin blogg du har skapat. Jättefina bilder och lagom av allt. GRATTIS! Kram

  1. Tack Helené!
   Glad jag blir:)
   Hoppas vi kan ses snart med tjejerna.
   Kram,

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *