Nästa projekt.

IMG_8489

Hej Lördag!

Har ni det bra idag?

Snart ska jag iväg på lite ”egentid” och göra mig lite fin inför några olika fester som jag ska på.

Innan dess så tänkte jag höra med er om vad ni tycker att jag ska göra med den här stolen?.. Vill ju pigga upp den lite ( det är en stol som vi fått i present av en släkting) Tror att den kan bli riktigt fin..

Ha nu en härlig dag så ses vi snart igen.

Kram

13 kommentarer

 1. Såå fin
  Om den var min skulle jag byta klädseln till något riktigt färgsprakande rosa/guld eller så något svart vitt beror på vad du har för stil hemma

 2. Så fin! Önskar dig en fin helg från Italien!

 3. Kjersti Lien

  Hei. Stolen hadde blitt lekker om den hadde blitt lakkert i sort blank maling, og nytt stripet stoff. Hilsen Kjersti fra Norge. 🙂

 4. Hej du,
  Tack för inspirationen du delar med dig av. Jag hade målat stolen matt svart och klätt den i ett tyg i smutsgult som en liten sofistikerad och snygg färgklick. Stolen har väldigt fina former och tror att den skulle bli ännu finare svart. Lycka till!
  /Niina

 5. Hej,
  Tack för inspirationen du delar med dig av. Jag hade målat stolen matt svart och klätt den i ett smutsgult tyg för att ge det en liten färgklick. Skulle även passa fint i ert hem efter de bilder jag sett på bloggen. Lycka till!
  /Niina

 6. Jag hade bara klätt om den och behållit färgen. Ett snyggt batiktyg a la Tine k hade blivit läckert:o. Eller ett mer klassiskt från Svenskt Tenn?

 7. Hade också bara klätt om sitsen, gillar den där ”slitna” känslan.
  Kram jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com

 8. Svart stol m leopardtyg el vit m tyg fr svenskt tenn! Följer din blogg! 🙂

 9. Tycker stolen är charmig som den är =) Men du kan ju alltid klä om sitsen. Skulle göra massor. Hoppas du haft det skoj. Lite egentid behöver man ibland <3
  Kramen

 10. Jag hade bara klätt om sittdynan med zebrarandigt tyg… 😉

 11. Lisa Bengtsson har gjort ett tyg som heter Baronessa. Barocka stora rosor. JAg har klätt om liknande stolar i den svartvita varianten av det tyget. Det blev jättefint!

 12. Vad festligt – jag har själv två liknande stolar som jag ska måla och klä om!
  Det finns oändligt många varianter, själv ska jag nog måla mina i en stark färg som rött el. mossgrönt med ett klassiskt mönster från Josef Frank. En annan stil är laxrosa med zebramönstrat tyg. Kika gärna in i min digitala tidning som jag jag driver, Fine Decor Magazine. På sidan 33 har jag stylat några kreativa arbetsplatser. Den rosa arbetsplatsen har en liknande stol som jag målade just i laxrosa och klädde med zebramönstrat tyg.
  Länk till magasinet;
  http://magazine.finedecor.se/i/114381
  Lycka till!
  Kram Angela

 13. Fiiin! Jag hade behållit färgen och klätt med zebra-tyg 🙂 Ditt hem är underbart, vill se mer 🙂 Kram Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *