Favoriten.

IMG_1524

Gokväll!

Ledsen att jag inte tittade in igår men här har det varit fullt upp minst sagt.

Jag har ju nu har börjat jobba igen och igår var min första dag på jobbet med lilla B på dagis -kul!

Men, vi hann med en liten munsbit av min absoluta favorit, nämligen löjromstoast. Cremefraiche, rödlök och citron. Till det så blev det lite Proseco. Ni vet ju att jag gillar att fira och när man nu får chansen…ja, då blir det här och där av det. Köpte tom en stor påse godis igår ( måndagar brukar vi försöka vara liite duktia iaf) och tittade på mysig film. Somnade efter ca 5 min men men..

IMG_1526

I morgon är det tygmässa i Nacka, dags att sätta igång med nästa vinterkollektion…

Kram

2 kommentarer

  1. Vad spännande med första arbetsdagen med lillan på dagis! Nu börjar en liten ny fas i livet. Hoppas att det går bra på mässan, dagis och att du får en jättebra vecka!

    Ps. Jag ser dina kläder lite överallt och de är sååå himla fina! Bra jobbat!

  2. Hej, det ser smarrigt ut:) alltid så fina bilder du tar tycker jag:) Undrar var i Göteborg man kan köpa dina kläder? Kram och ha en härlig dag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *