Sunday dream.

IMG_1820


 
 

God måndag mina vänner!

 
 

Första dagen på veckan är avklarad och projekten börjar redan att rada upp sig så smått. Det är ju kul att det händer mycket tycker jag! Tror att jag blir mer effektiv då..

I lördags köpte jag en ny hatt på en underbar secondhandbutik här i Stockholm som heter Judits . Ni vet ju vid det här laget att jag älskar hattar! gillar att matcha det med mina vida vintage jeans och bohemiam siden blus från sommarkollektionen. Halsbandet kommer från Carolina Gynning, jag har ju ett i vitt också men till den här looken är blått finast. Glasögonen hittade jag på Beyond Retro där jag var och trendspanade för några veckor sen.

 
 

IMG_1817

IMG_1830 IMG_1816

 
 

Måste förresten berätta att vår lilla B tyckte att min telefon skulle bada igår och slängde den i badkaret på en sekund. Galet vad man är beroende av den! Fick som tur var en ny snabbt men alla bilder och filmer är borta..såå tråkigt!

Just nu ligger den på tork och jag hoppas på ett mirakel att den ska vakna igen..hahaha.

Tur att jag har lite fina bilder på instagram, valerie_aflalo heter jag där om ni vill se.

Kram kram

Trevlig kväll!

7 kommentarer

 1. Hej hej!
  Har nyligen hittat hit in till dig och jag gillar din blogg jättemycket 🙂
  Du tar så fina bilder, verkar så gullig och är dessutom vrålsnygg hihi!!
  Ha en fin måndagkväll!
  Kram

 2. Prova att lägga telefonen i okokt ris, det har en förmåga att ta hand om fukten.
  Ingen garanti tyvärr men funkar de flesta gånger och förhoppningsvis går dina foton att rädda.

 3. Hej!
  Tappade min telefon (en i-phone) i kokande pastavatten. Gick till operatören som sade att varken telefonen eller bilder/filmer på skulle gå att rädda. Det skulle bara vara att köpa en ny. Sedan gick jag till en databutik i Uppsala som heter X-core som till en inte alltför dyr peng räddade både telefonen och ALLT på den (och försäkringsbolaget betalade). Lycka till!!

 4. lägg den i ris!

 5. Snyggt!
  Älskar 70tals stilen!
  Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *