Litet reportage..

IMG_2006

Långkjol kommer från mig och topp och halsband från Judits.

Hej lediga lördag!

Vilket underbart väder vi har haft idag, precis som mitt i sommaren. Kändes konstigt att handla vinterkläder till barnen idag med man vet ju att kallare tider kommer och det väldigt snart. Barnen behövde kläder till skola och dagis så vi gick på storshopping på HM och Zara sen hade vi ”modevisning” här hemma. Våra gulliga tjejer var så glada över sina nya kläder..Nicoletta fick också se min butik på Mood, hon var så duktig och hjälpte min syster Ariane som jobbar där att vika paljettights.

Vi han också med ett litet vintage modereportage idag som jag tänkte att  ni skulle få se den här lördagskvällen 🙂

 

IMG_1965 IMG_1983IMG_2007IMG_1975

Vi ses snart igen!

Ps. Glöm nu inte att jag nu på måndag flyttar min blogg till damernasvarld.se..Ds

Kram

2 kommentarer

  1. En bra blogg med fina bilder!

  2. Underbara bilder. Du är så fantastiskt söt! Vad har du målat läpparna med på dessa bilder?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *