Bara så enkelt.

På väg ut för att äta frukost!

För i Paris gör man så, sätter sig på vilket lilla ställe som helst och kan vara säker på att man får det bästa kaffet med den krispigaste croissanten, hemmalagade hallonsylten och färskpressade apelsinjuicen.  När jag bodde här gjorde jag det varje dag.

Café, croissant och sen iväg till jobbet!

Ser inte mycket ut för världen men den bästa frukosten i Paris finns på stället runt hörnet.

Trevlig lördag!

5 kommentarer

 1. En av de stora skillnaderna mellan Sverige och södra Europa . I Sverige (norden) tar man och svänger inom något snabbt, tar take away och rusar iväg. Här nere gör man som i Frankrike, man sätter sig ner och tar sin frukost ute, tillsammans eller själv spelar ingen roll.

  kram Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com/uncategorized/livet-efter-dig/

  1. valerieaflalo

   Mysigt med den sydländska mentaliteten!
   Vi gillar den kanske lite extra för att vi är skåningar, ellerhur;)
   Ha det super!

 2. Åh! Berätta gärna mer om när du bodde i Paris 🙂 Är det inte svårt att hålla formen med sådana godsaker runt sig varje dag?

  1. valerieaflalo

   Hahaha, gick upp typ 5 kilo när jag bodde där! Det var för mycket gott överallt.
   Trevlig kväll

 3. Hej!
  Åker till Paris om ett litet tag och har inte varit där sen jag bodde där 2005.. Därav behöver jag tips på restauranger och såna här härliga ställen där man kan svänga in för en frukost. Skulle bli superglad om du ville bjuda på någon härlig lista med favoriter! Ha en fin dag 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *