Något oväntat gott.

Grillad torskrygg med skirat smör, citron och smörstekt äpple. Serveras med kokt kronärtskocka.

Äntligen lördag!

För de flesta av oss har vi en ledig dag. Har ni gjort något kul kanske??

Igår lagade vi detta!

Så, om nu inte vet vad ni ska laga till söndagmiddag så tycker jag verkligen att ni ska prova ovan. Det kanske låter lite konstigt men så här års när det finns så mycket goda svenska äpplen så våga prova. Det ska helst vara Ingrid-Marie men annars funkar vilken sort som helst så länge dom är små och röda.

Syrligt och salt på en och samma gång.

2 kommentarer

  1. Mode, inredning och ett och annat recept. Helt i min smak, snälla fortsätt så!

  2. Den ser varm och skf6n ut meeen… e4r det riktig pe4ls? se5nt ke4nns inte helt ok.c5 vad msgyit att bo se5 ne4ra hamnen (doften, ljuden), jag e4r uppve4xt ve4ldigt ne4ra havet he4r pe5 ve4stkusten och tycker att vi bor alldeles ff6r le5ngt ifre5n nu, det tar se4kert 15 minuters rask promenad att vara i hamnen och om jag vill till mitt e4lskade hav och ne4rmsta strand fe5r jag ge5 i se4kert 20 minuter (8-10 minuter med cykel).

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *