Mina tjejer.

 Gomorron sköna SÖNDAG.

Bästa dagen att ta det lugnt och göra precis det man vill. Visst är det?

Det jag vill göra idag är att vara med dessa två tjejer och min fina man såklart. Min familj. Älskar dom oändligt och mitt liv skulle vara så tomt och tråkigt utan dom, tack för att ni finns och gör mitt liv så härligt!

För några år sen visste jag inte om jag skulle få fler barn eller leva mitt liv ihop med någon igen. Men livet vände och plötsligt så föll allt på plats. Det blev inte riktigt på det sätt som jag tänkt när jag var tonåring och gjorde planer men det blev bra ändå.

I somras skrev tidningen Mama en artikel om mig, om du vill kan du läsa den här.

Är barnslig förtjust i min nya Tine K-lampa också som jag nu äntligen unnade mig att köpa. Inreda.com har bästa pris på dessa om ni precis som jag letat länge.

Älskade tjejer, visst är dom gulliga i sina outfits från How to kiss a frog? Har blivit helt hooked på deras djurprint till barnen. Kan inte låta bli att klä dom i samma typ av kläder ibland också..Känns så säkert att dom är mina då. hihihi.

Tycker för övrigt att dom som driver detta härliga barnmärke är så fantastiskt duktiga. Vet hur svårt det kan vara att ha eget klädmärke i denna föränderliga branch. En stor eloge från mig!

Ha en underbar dag och ta hand om varandra denna soliga söndag!

3 kommentarer

 1. Browneyedgirl

  Vilka fina tjejer =) Familjen är det bästa man har <3
  Kram fina och ha en härlig dag <3

  1. valerieaflalo

   Ja, visst är det. När allt annat går fel så är det dom man alltid har där och är det ända viktiga som finns. Sen är dom också den största glädjen i livet!
   trevlig kväll till dig

 2. Vilka underbara bilder och superfina tjejer du har 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *