Fru Brolin.

Fina Anna Brolin provar några olika plagg på mitt kontor, för ett kommande mycket spännande jobb. Vi ska tom specialsy några super härliga klänningar till henne..nyfiken nu??
 
 

Hej och miljoner tack!

 
 

Vad kul det är att höra ifrån er, får ju massor av härlig energi av alla er underbara läsare. Sluta nu inte med att höra av er och berätta för mig vad ni vill se mer av!! Eller bara för att säga hej 🙂

Åhh, wow, allt från 12 barns mammor till mode intresserade och alla ni andra som tittade in:) stort tack för det och verkligen jättekul att lära känna er också lite grann.

Kommer härmed att visa mer från vårt hem, lite mer skönhets tips och såklart mer om hur produktionen av kläder går till.

 
 

Något av det absolut roligaste i mitt jobb är när jag får en lite mer ”specifik” förfrågan så att säga, att klä en tjej till något speciellt tillfälle!

Det känns så bra i magen när man genom att hjälpa någon med att känna sig riktigt extra fin. När hon dansar härifrån på lätta moln och sprudlar av glädje. Wow, den känslan!

 
 

I love it!

Kram

3 kommentarer

  1. Du inspirerar! Du sätter guldkant på livet! Så kul att få följa dig via blogg ocj instagram. Ha en fin dag! Hälsningar Hanna

  2. themanylivesofline

    Åh, gud vad spännande! Väääldigt nyfiken nu 😉 Tusen tack för en riktigt fin blogg som alltid är lika mysig att läsa!

    Kram,
    Line

  3. Det verkar som att det går riktigt bra för dig med massor av spännande projekt. Så roligt och riktigt bra jobbat! Tack för att du delar med dig av ditt liv och inspirerar oss andra! Trevlig helg fina du!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *