Härliga fredag!

En liten dagens på mig i senast inkomna fuskpälsjackan, finns här i svart och bordeaux också. Så skön jacka och varm!!. Vi gör inga riktiga pälsar och ALLTID i fusk när vi hittar något tyg vi gillar.

Vad tycker ni förresten om att använda vintage pälsar?

Jag har alltid resonerat som så att så länge man använder gamla seconhand pälsar som är minst 20 år gamla så känns det ok. Vet att detta är ett super känsligt ämne och jag som är i modeindustrin har ju ett ansvar. Dessutom så är väldigt nyfiken på vad just du tycker.

Hursom, så gillar jag just den här fuskisen och känner mig lite extra fin just den ljusa beige färgen.

En fin metallknapp stänger jackan högst upp. Mitt hårband har jag köpt på Zara.

Åhh härliga fredag!

Hela helgen ligger framför oss och lägenheten är nu fint städad nu efter några timmars röj..phu

Känner mig glad och längtar som ett barn till i morgon…

För då åker jag på spa med min man ( no kids!!) till Göteborg och Upper House som ska vara något i särklass underbart. Jag ska göra en lååång behandlig på hela 90 min och jag kan inte minnas när jag unnade mig detta senast??  Med andra ord, så tycker jag mig vara verkligen värd detta. Hahaha.

Ses i morgon från götet 🙂

10 kommentarer

 1. Jag tycker oxå att det är mer ok om man har en gammal secondhand päls men någonstans i kroppen tar även det emot litegranna..jag har massor av djur själv o bara tanken på att klä mig i deras hud får mig att vilja spy. Jag köpte en 2hand päls en ggn men använde den aldrig för jag mådde så dåligt över det! Haha. Egentligen är det ju samma sak m dunjackor osv. Jag kan inte förmå mig köpa en dunjacka efter kalla fakta programmet..

 2. Nej, tyvärr är det inte ok att använda päls hur mycket vintage de än må vara. Man bidrar ändå till att popularisera pälsmodet och andra kan välja att köpa ny päls i brist på vintage för att det verkar ok att bära päls. Det syns inte heller alltid att det är en gammal päls.Så dessvärre går det inte att komma runt problemet genom att använda olika alternativ.

 3. Åh vad du är vacker! Och jackan är alldeles underbar. Får mig att längta hem till hösten och ett besök i din butik!

  http://ettfeelgoodliv.blogspot.sg/

 4. themanylivesofline

  Wow! Vilka fina bilder & vilken fin fuskpäls!
  Hoppas ni får en supermysig helg i Götet -låter inget annat än underbart med spa ju 😉

  Kram,

  Line – http://www.themanylivesofline.blogspot.se/

 5. Ulrica www.simply-delicious.se

  Wow vad vacker du är!

 6. Romladolcevita

  Önskar dig en fin helg från Italien!
  http://www.romladolcevita.wordpress.com

 7. Hellre päls på visningarna än underviktiga modeller. Päls är ok.

 8. Charlotte

  Jag tycker inte att det är OK med räv, mink eller annan päls från djur som ”bara” ger päls som en modepryl och där man dessutom kan misstänka att djuren inte har blivit behandlade OK, inte ens vintage är OK. Däremot tycker jag att en fårskinnspäls från en Gotländsk gård är helt OK, på samma sätt som jag äter kött och har läderskor. Fåret används inte bara som päls och jag utgår ifrån att de har det bra medans de lever.

 9. Jag tycker att användandet av päls är ett statement. Om man inte vill bära päls, av etiska eller andra skäl, tycket jag att det är dubbelmoral att bära både vintagepäls och fuskpäls. Stå för att du gillar päls eller låt bli att använda det tycker jag! Jag äter kött, bär päls, både ny och vintage, och har både skor och väskor i läder same/same tycker jag. But hey thats just me!

 10. Snyggt läppstift

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *