Spalyx på Upper House i Göteborg.

Påväg ner till Spaet i den coola hissen.

Söndag och såå avslappnad!

Nu är ni säkert nyfikna på att höra om vår helg med en middag och spa-upplevelse på Upper House, som var helt utan dess like.Vet inte hur många gånger jag sagt wooww och ojojoj, den här helgen. Det är så mysigt att komma iväg på tu man hand när man är småbarnsförälder, tom tågresan var härlig!

Viktigt att ta sig tid till detta tycker jag. Lite romantik 🙂

Efter att vi checkat in fick jag en ljuvlig 90 min Eco treatment med härliga svenskinspirerade dofter som lingon och hallon. Hela behandlingen är noga genomtänkt (precis som allt annat på detta hotell) och jag känner mig totalt avslappnad när jag går därifrån för att bada i utomhus poolen som ligger på 23e våningen!


Helt galet att ha en pool så högt upp tänkte jag och när jag tittade ner i botten av poolen och såg Göteborgs alla bilar och människor som rörde sig där nere. Poolen är helt gjord av glas så jag drabbades av lite svindel men vande mig efter en kort stund. Så häftigt!!


Vid första anblicken när man anländer till Upper House på den 25e svindlande våningen så tror man inte att det är i Sverige eller Göteborg man hamnat! Snarare Dubai! Vilken utsikt! När man sen ser Liseberg med sitt pariserhjul strax utanför fönstret så förstår man att det ändå är så. Men det är också det enda som gör att jag förstår att jag fortfarande befinner mig i landet.

Egentligen så kräver Upper House en alldeles egen blogg för en mat- och livsnjutare som mig men jag ska försöka hålla mig så kortfattad som det nu går.

Jag har aldrig ätit mat som lagats av en OS-medaljör tidigare så vi var verkligen spända på att få smaka på alla fantastiska rätter. Krister Dahl är stjärnan som ligger bakom menyn som är vacker som ett konstverk!

Helt fantastiskt!

Jag hade en klänning i egen design med spets och sammet.

Vi började med champagne och typ 10 canapeér eller smaker som de kallas..

Löjromsstrut.

Ostron.

Maten! svimmar lite när jag tänker på den..

Den är i en kategori helt för sig själv och antagligen det godaste jag någonsin smakat!

Löjrom.

Rädisa& Krasse

Pilgrimsmussla

Hare

Ingfära

Choklad

Körsbär

Getost glass, kvällens konstigaste..

Som om allt detta inte var nog så fick vi varsin liten ”goodiebag” att ta med till rummet. Phu..

Är ni mätta av att titta?

Vet ni, jag har faktiskt kvar min lilla påse med gott och tänkte öppna den nu för det är nämligen dags att sjunka ner i soffan till en bra film. Den här helgen har varit fantastisk och Upper House var ett spa och restaurang i världsklass!

Ha nu en toppenkväll så ses vi i morgon.

6 kommentarer

 1. Annelie, inreda.com

  åhh men åhh jag dööör så mysigt, vackert, snyggt och såå gott allt såg ut!! Vilken härlig upplevelse! Tack för att vi fick hänga med på vackra bilder <3 Det är bara att blunda och njuta av det i goodybagen nu ikväll så är ni tillbaka 🙂

  kram annelie, inreda.com

  1. valerieaflalo

   Gulliga fina du! ja, det var så härligt! längtar redan tillbaka! kram

 2. Hej! Undrar hur man kan få tag i den vackra klänningen du har på dig i sammet och spets? Hittar den inte på din sida….. Vad är priset och hur/ när kan man köpa den ?
  Kram

  1. valerieaflalo

   Hej, jo, det är en klänning som vi bara gjorde ett par stycken i. Tror att det finns en 36a i butik. Gissar på att den kostar runt 1500 kr. Är hemma nu men kan kolla upp det i morgon 🙂
   Trevlig kväll

 3. Roligt att du delar med dig av din härliga upplevelse. Jättefina bilder. 🙂

 4. Browneyedgirl

  Detta ser ju helt underbart ut =) Så härligt att få komma iväg på tu man hand. Så viktigt.
  Och vilken mat, härliga bilder. Ha det toppen <3 Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *