I mitt badrumsskåp del 1.

Gokväll!

Kul att ni tittar in idag 🙂

Jag tänkte att ni ska få en lite glimt in i mitt badrumsskåp lite då och då. Det är så roligt med alla krämer, oljor och hårfix som jag har där. Tänkte börja med att visa er några av mina favorit krämer till ansiktet och några favorit oljor som jag tycker är toppen.

Till vänster så står min ”kan inte leva utan” torrschampo. Om ni inte har testat detta måste jag verkligen slå ett slag för den här produkten. Du slipper tvätta håret stup i kvarten och det håller sig snyggt länge! Sen har vi kroppsoljan från Nuxe som jag främst använder på sommaren men ger huden härlig lyster.

Massageoljan från Bodyshop är en toppen massageolja när man har tur att få lite massage av sin man 😉 Även håret behöver olja och Moroccainoil är bäst tycker jag. När håret är blött så tar man i lite i topparna, sen fönar man håret. Allt frizz försvinner.. toppenbra.

När det gäller hurvårdsprodukter till ansiktet så alternerar jag 3 olika märken. Akademikliniken har en dyr och lyxig serie som du ser längst till vänster som jag använder ibland..just därför, men den är verkligen kanonbra!

Sen har vi budgetvarianten från Weleda, så bra ansiktskräm som funkar dag och natt. Estelle&Thilde är mellandyra varianten och är helt ekologisk och deras olja i kombination med dagkrämen gör huden helt oroligt mjuk. Riktigt härliga produkter som dessutom har jättefina och otroligt söta förpackningar. Sånt gillar ju jag.

Ok, det var några av dagens tips från mig:)

Kom ihåg att det som skiljer en vindruva från ett russin är bara fukt…

Kram och ha en härlig kväll nu.

8 kommentarer

 1. vilken fin ordning du har i ditt skåp. Underbara produkter 🙂

  1. valerieaflalo

   Hahaha, det var ju ett bra tillfälle att städa upp innan jag tog bilden 😉

 2. Haha, det stämmer! Jag känner mig ibland mer och mer som ett russin, så jag ska nog sno lite av dina favoriter här! 🙂 Må så gott!

 3. Hej Valerie.
  Tycker din blogg är jättebra och den har en härlig blandning av allt. Detta inlägg var en favorit. Måste fråga om du alltid använder torrschampo eller blandar med ett vanligt o isf vilket? Sen måste jag bara fråga om du har något tips ang vilket smink som är bäst? Mvh Malin

  1. valerieaflalo

   Hej Malin,
   Tusen tack! kul att di gillar att läsa. Jo, jag använder vanligt schampo också annars så blir inte håret bra tycker jag. Brukar använda redkenschampo och en inpackning från kerastase som är toppen. Kommer skriva om smink lite längre fram 😉

   Kram

   1. Tack för ditt svar. Haha jag fick hem detta torrschampo i veckan o det var superbra, jag hade inte förstått riktigt vad ett torrschampo var. Jag måste låtit lite knäpp som undrade om annat schampo. Kul att du kommer tipsa om smink, hoppas det blir snart för mitt håller på att ta slut nu 😉

 4. Ja, jag instämmer med Malin, du har en härlig balans i bloggen med inslag av matinspiration, mode, resor, egenliv….en skön blogg helt enkelt. Hittade den lite av en slump när jag gick in på DV. Så roligt att kunna läsa tips och bli inspirerad av det du delar med dig.Tack !
  Hälsar Lin

 5. Väldigt trevligt inslag i bloggen…gillar oxå krämer osv. Härligt att få tips på bra produkter som fungerar till oss lite medelålders tjejer, är ju en djungel att hitta rätt i annars…
  Skulle gärna se ett inlägg på vilka hårprodukter du använder, schampo, balsam, styling mm

  Tack för en trevlig blogg
  Hälsningar Malin-74

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *