Lite spontant.

Hej på er, visst är det trevligt med spontanmiddagar?

Blir liksom inga krav inkopplat då, det är bara att svänga ihop något gott som man är sugen på just då. Biancas farfar följde med mig för att hämta på dagis idag sen gick vi ner till Mariannes fisk som ligger nedanför oss. Köpte supersmarrig torsk som jag sen stekte och gjorde en favorit i repris på…Ni kanske minns att jag stekte äpplen på sist, supergott och syrligt. Höstigt!

Stolen finns att köpa här och är gjord i bamboo 😉 riktigt snygg!

Vår lilla tjej i nya klänningen som farfar hade med från Spanien. Hon har verkligen en snäll farfar lilla Bianca. Den var kul i ca 5 min sen ville hon absolut inte ha den på sig.. hihihi. Hon är verkligen bestämd vår lilla dam.

Mina fina Tine K glaslyktor är så stämningsfulla och fina finns här dom också. Köpte dom för längesen men gillar dom fortfarande jättemycket! Porslinet är Matteus och underläggen finns på Åhlens. ( några har undrat om just detta 😉

Snabbpicklad gurka och rädisa. Torsk med äpple.

Pepparrotscreme på grekisk youghurt ( funkar ännu bättre med cremefraiche men hade bara detta hemma)

Kladdkaka. En riktig snabbfavorit.

Så-soffan-NU!

Kram

3 kommentarer

 1. themanylivesofline

  Åh, spontanmiddagar är det bästa – den här ser dessutom vääääldigt god ut :)!

  Kram,

  Line – http://themanylivesofline.blogspot.se/

 2. Så koselig dekket bord og middagen såg herlig ut,høststemning 🙂 Hvor kommer bordet fra?

  1. valerieaflalo

   Hej hej, det är min svärfar som gjort det till oss, vi är så glada för det!
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *