Happy friday!

Vackra glasvaser i olika storlekar från Tine K med fjädrar och torkad Hortensia.

Hej hopp alla fredagsglada!

Hoppas ni har det bra denna soliga dag, här är det jättefint ute och det bara sprakar med färger i alla höstens nyanser just nu.

Idag har vi skissdag på kontoret vilket betyder att vi ritar upp olika ideér som vi har inför nästa höstkollektion. När det sen är gjort så väljer vi ut det vi gillar bäst. Ibland blir det en krage här och en ficka där som vi gillar och så slår vi ihop det till en modell i stället.

Ha en toppenfredag nu.

5 kommentarer

 1. Hej, första gången jag läser bloggen och från mig till dig -Bästa mest inspirerande bloggen jag läst nånsinn. Jag har gått tillbaka och läst alla inlägg som Du gjort sen starten. Älskar tyger, design, Paris & inredning. Kul att Ert företag/kläder börjar synas mer o mer där ute. Om några veckor åker jag till Sthlm och då tänker jag besöka moodgallerian och dessutom bra att du tipsar mig om att det finns så fina ställen som upper east som bor alldeles nära…japp småbarnsmamma som inte hinner med att kolla in det nya i stan, vilket jag antar att det är ?!?. Tack för mig.

  1. valerieaflalo

   Hej fina du,
   Tusen tack för värmande ord! Vad glad jag blir att du tycker om min blogg och vill läsa den. Du är mer än välkommen hit till mig och vår lilla värld 🙂
   Stor kram till dig!

 2. Anna Fleberg

  Hej Valerie!
  Underbara kläder med spetsar, pärlor och fantastiska detaljer!
  Jag har försökt maila dig, men lyckas inte riktigt hitta någon adress till dig, hur kan man nå dig?
  Vore enormt tacksam om du kunde höra av dig, må bäst!
  Med kärlek,
  Anna

  1. valerieaflalo

   Hej,
   Ok, ska kolla upp detta 🙂 Maila mig på valerie.aflalo@gmail.com.
   Kram V

 3. Hej! Vilken härlig och inspirerandeblogg du har! Vart får man tag i såna fjädrar som du har i vasen? Har försökt googla runt utan resultat. Med vänlig hälsning

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *