Lediga lördag!

Hej fina du!

Så glad att du tittar in och hälsar på idag.

Visst är det galet vad tiden går fort, känns som att det var måndag igår och plötsligt igen så är det lördag och leeeediga härliga lördag.

Idag har vi varit på superlång promenad i det vackra vädret med vår lilla familj hela vägen från Vasastan runt gamla stan och hem igen. Nicoletta är hos sin pappa den här veckan så helgen är det bara vi tre. Bianca som blivit förkyld av alla dagis bacillusker, låg nerpackad i sin mysiga vagn medan vi kantade på.

 
 

Om du undrar över mina kläder på bilden så finns dom här. Det är en hellång svart spetsklänning och ett jättekul fjäderhalsband med en paljettknapp längst fram, finns här. Klänningen har ett avtagbart fransbälte och är lika fin utan som med.

Ha nu en toppenhelg, njut av livet och den härliga oktobersolen som gör en så glad! Mig gör den i alla fall mycket piggare och gladare. Borde bo i ett land med sol alltid tror jag… Måste komma på ett sätt att klara mig igenom vintern..hmm. Hur gör ni??

Nu är det dags att fixa lite mat och ha lite vuxentid här. Brasan är redan tänd, lillan sover gott i sin säng och vi ska laga Marulk, ska bli så gott.

Har ni provat Marulk? världens fulaste fisk tror jag bestämt att den är..

Kram och mysig lördagkväll.

1 kommentar

  1. Vilket underbart höstljus och klänningen är helt fantastisk! Ska ta mig en sväng förbi Mood och kika på den 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *