B-Day girl.

Min fina vän och designassistent Sophia med fölsetjejen Anna.

Hej tjusingar!

Vilken kväll vi hade igår.

Att överraska en vän på hennes 30-års dag är ju helt fantastiskt kul, kanske bästa presenten. Glädje. Känner ni till duktiga Anna Benson ?

Anna som är en vän till mig har ju skrivit flera böcker bla boken C som är en självbiografi. Där berättar hon om hur hon blev förälskad i en kvinna för första gången. Kvinnan heter C är dubbelt så gammal som henne själv och är dessutom allvarligt sjuk i bröstcancer.

En otroligt inspirerande och gripande historia om kärlek på alla sätt. Läs den!

Ni förstår ju att det här är en talangfull kvinna 🙂 Hon är också konstnär och jag lärde faktiskt känna henne när hon en dag hörde av sig till mig för att berätta att hon hade målat av mig naken..hmmm.

Alltså, jag kände inte henne då och hade såklart inte visat mig naken heller. Jag älskar människor som bryter mot normen och vågar vara som dom är. Anna är sådan, med henne mår man alltid så bra att man har ont i kinderna av allt skratt när man skiljs åt.

Annas halskrage var en present från oss och finns här. Men finns just nu bara på butiken i Mood…

Johanna som är Annas superhärliga och snygga flickvän och min vackra vän Jessica.

Ja, det var en kul kväll med roliga människor och många skratt!

Idag har vi haft pressdag och visat upp nästa sommarkollektion, mer om det får ni se i morgon.

Strax blir det kudden.

För i morgon är det tro det eller ej men…MIN b-day ( åhh hur är det för er?? gillar ni att fylla år?? ) älskar ju att öppna presenter och bli uppvaktad av familjen, helst med frukost på sägen med tårta och blommor. Hahaha.

Vi får väl se, blir väl en snabb kaffe och macka i handen som vanligt 😉

Kram och ses i morgon hoppas jag.

Natti natt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *