Out´ n about.

Härlig söndag mina vänner och tack för att ni tittar in idag!

I går var vi ju ute på lite ”afterwedding party” med våra nygifta och förälskade vänner. Först var vi på Papas och åte bästa den italienska maten som finns i stan enligt mig. Sen vidare till Berns….och var hemma sent!

Gillar hur man tar bröllopet till en helt ny nivå och firar lääänge. Bröllopet var ju i somras på Gotland och ni kanske minns att jag gjorde bröllops klänningen till Anna Brolin som var den vackra bruden. Anna ska ju leda den stora fotbollsgalan den 11 november och då har jag blivit tillfrågad att göra hennes klänningar.

Verkligen såå kul!

Håller såklart er uppdaterade om detta.

Gårdagens outfit är en paljettkofta från höstens kollektion och finns här. Så himla fin till allt, i går hade jag vida siden byxor och linne från sommaren men funkar ju även med jeans.

Trevlig kväll nu blir det middag här!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *