Röda naglar och vackert bälte.

Hello onsdag!

Mitt i veckan redan och här i Stockholm råder det något slags-Afrika värme idag! Blev lite chockad när jag kom ut i morse i full mundering och kände den ljumma luften. Hoppas att detta håller i sig.

Visst är bältet fint??

Kom precis in nya i shopen och just detta är i sammet med ett silverspänne.

Igår var ju jag på lite nagelfix på lunchen och piggade upp mig med en röd shellac på odenplans skönhetscenter. Just shellac är ju toppen när man som jag alltid har ont om tid men ändå vill ha snygga naglar. Ni kanske har testat? fick tipset från en väninna som nyss gjort det och blivit jättefin.

Blev verkligen supernöjd!

 Kommer att vara i butiken på Mood lite senare idag om ni vill titta in och säga hej;)

Kram och ha en toppendag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *