Fotografering på Rosendal.

Att få ihop en fotografering är inte alltid så lätt, speciellt inte om det är storm i landet, alla tåg är inställda och modellen så praktiskt bor i Skåne..

Blev några sömnlösa timmar innan allt och alla var på plats.

Men, det blev bra och otroligt nog så kom solen till Rosendal i samma stund som vi kom dit vilket kändes som en omöjlighet bara några timmar innan. Det blev en härlig dag bland plantor och blommor, ljuvliga ställe..

Jag bara älskar Rosendal!

Ni vet ju att jag brukar åka dit för att bara titta på allt och verkligen insupa atmosfären som finns där. Kanske fika eller äta något gott också 😉

Det är ju dessutom extra roligt att vi gjorde en våra första fotograferingar här bland alla blomsterhav. Ska bli spännande och se hur gårdagens resultat blir och sen titta 6 år tillbaka för att jämföra.

Vi möttes upp hemma hos mig för att ”preppa” oss.

Modellen blev sminkad och fixad samtidigt som jag och fotografen Waldemar gick igenom moodboards och dagens plåtning.

Tycker att denna bilden är så kul!

Vår modell Linnea Pihl, som ganska säkert är landets proffsigaste modell, fick låna fotografens kappa efter sista bilden.

Snacka om att vara en riktigt gentleman dessutom, i ett ganska kallt Rosendal slängde han av sig kappan och stod i t-shirt och frös även han för att sympatisera med vår modell.

Nu tror jag att det blir en tidig lunch här för oss på kontoret!

Kram kram

1 kommentar

  1. Hej Valerie!
    Först och främst vill jag passa på att tacka för din jättefina och trevliga blogg. Och eftersom du gillar Rosendals trädgård (som är ett av mina absoluta favoritställen i Stockholm) så ville jag också tipsa om ett ställe i London om du har vägarna förbi. Det heter Petersham Nurseries och är sååå mysigt och vackert och i samma anda som Rosendal. Vi bor inom gångavstånd till Petersham och är där nästan varje helg. http://www.petershamnurseries.com
    Tack en gång för din toppenblogg!
    Trevlig helg!
    Sofia xoxo

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *