Lite besök..

Hej hej hej!

Så var det fredag igen..

Ledsen att jag inte tittade in till er igår men här är vi så ”superduperdunderförkylda” just nu och var ganska däckade igår. Har trots de tagit mig in till jobbet en sväng med Bianca på armen idag men sen blir det hem och vila som gäller. Ska försöka fixa lite fredagsmys ändå med färska blommor och så tänkte jag gå och handla lite fisk i vår lilla fiskbutik runt hörnet som vi har här i Birkastan.

Härom dagen hade vi fina Petra från Metro mode hos oss. Hon skulle låna kläder till Reneé Nyberg och Marie Serneholt för att sen direkt efter åka på en härlig semester till Turkiet. Vilken underbar tjej och ett riktigt kul möte! Hade ont i skrattgroparna när hon gick och vi konstaterade alla att hon hade gjort våran dag med sin positiva  energi. Tack Petra.

Smycken och outfits finns här.

Ha nu en toppenhelg så hörs vi i morgon igen!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *