Nya skrivbordet.

God morgon denna lördag!

Ni som följer mig på instagram ( valerie_aflalo) vet ju att vi härom dagen blev lyckliga ägare till Johans mormors gamla och vackra skrivbord. Tänkte att jag idag skulle visa er lite bilder på hur det blev därhemma. Än så länge så har jag bara fixat till det lite. Vill att det skulle få stå och ”mumma” till sig lite hos oss ett tag innan jag bestämmer mig helt och fullt vad jag ska göra med det.

Var tycker ni?

Funderar på att kanske måla det i kalkfärg eller bara låta det vara. Gillar faktiskt mer och mer den naturliga färgen som skrivbordet redan har.

Lördagen tips blir alltså att i stället för att köpa ett nytt skrivbord använda ett gammalt. Kanske dina föräldrar eller någon annan släkting har ett på vinden som bara står och dammar 😉

Dom vita småkrukorna köpte jag på Rosendals trädgård när vi var där och fotade härom dagen. Visst är dom fina?

Stolen hänger ihop med skrivbordet, men den fick vi för några månader sedan och är redan målad i matt svart.

Nu ska vi ut och göra lördag, men först blir det långfrukost med familjen.

Vi ses.

4 kommentarer

 1. Åh, jag tycker det är superfint som det är. Bryter av härligt mot det vita.

 2. Jannike - Bromans Bravader

  Fint – jag har ett nästan exakt likadant här hemma. Det har fortfarande sin originalfärg kvar, har funderat på att måla svart, men jag tycker även jag mer och mer om det som det är. Det lustiga är att stolen vi har till dessutom är väldigt lik den du har, men vår är fortfarande träfärgad och nu ser jag genast att lite svart matt färg ska den få.
  Ha en fin helg
  JANNIKE

 3. Jag är KÄR ! snyggaste skrivbord + stol jag sett! 🙂
  Letar liknande till vårt hem.

  Tack för en fin blogg <3
  http://www.nattstad.se/svintos

 4. Hej igen! Jättefint skrivbord. Kanske en konstig fråga men jag undrar vad det är för nyans på väggarna. Vi håller på att måla om här hemma och söker den perfekt gråanyansen. Dina väggar ser perfekta ut!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *