Pappas dag idag.

Grattis på farsdag älskade pappa!

De här bilderna tog jag och mamma till dig i går. Hoppas att du tycker om dem..

Puss Bianca Lilly

Hej på er idag!

Har ni hunnit vakna ännu?

Här har vi som alltid varit uppe länge, ni vet hur det är om man har morgonpigga barn. Det är väl bara vi vuxna som inte är riktigt lika pigga. (efter att ha varit uppe 11 vändor i natt så är det kanske inte så konstigt hahaha). Älskade barn..

Men nu har vi ätit en riktigt stor farsdag-frukost med ägg, bacon, tomater och avocado. Kaffe latte på malda bönor…sen gjorde vi färskpressad juice också i råsaftscentrifugen med massor av ingefära i.

Riktig lyxfrulle.

Nu är vi vakna och redo för att fira pappa Johan.

I går var vi ute på en liten mysig familjetripp och hamnade på detta spännande ställe. Regnet vräkte ner när vi sprang in här, som att stiga in i Kina på riktigt- maten, atmosfären och människorna. Vi beställde in kyckling Szechuan och massor av blandade spännande smårätter.  Allt smakade såå gott inte alls som på en ”vanlig” Kina restaurang utan mer som man tänker att det smakar just där.

En undangömd pärla.


Både jag och Johan älskar att handla vintage och igår gjorde vi båda några riktigt bra fynd..

Visar upp lite senare.

Kram till alla fina pappor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *