Måndag med guldkant.

Ni vet ju hur jag gillar att sätta guldkant på tillvaron.

Hur ska man då göra för att tex pigga upp en helt vanlig måndag i november??

Svaret är: GULD.

Har ni provat att spraymåla?? jag har ju tidigare visat er i bloggen när jag har spraymålat i matt svart och blivit så nöjd. I lördags köpte jag en ny spray i högblankt guld mest egentligen för att inför bröllopet testa att spraymåla små vaser som vi ska ha på bordet. Men när jag kom hem fick jag nya ideér..la ju upp några på instagram i lördags men här kommer några till. Ramen, vasen och glasasken har jag målat..

Kruka från Svensk Tenn i som är gjord i mässing som jag brukar ha i köket..

Riktigt kul var det att måla i alla fall och resultatet blev toppen!

3 kommentarer

 1. disqus_yqdfYM9GJI

  Å, så fin gullfarge! Hvilken spraymaling er det? Skal spraye et stort speil 🙂

 2. yasminas.se

  Var kan jag hitta sånhär guldspray? Är på jakt..

  1. valerieaflalo

   Jag hittade min i en måleribtik, tror att dom säljs lite överallt. Annars Claes Ohlsson, där finns också.
   Kram och lycka till

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *