Anna Brolin.

Ni missade väl inte Anna Brolin iklädd ”Valerie” på fotbollsgalan igår?

En sak som jag verkligen älskar med mitt jobb är att få möjligheten att till ett speciellt tillfälle få designa galaklänningar. Det är en sådan ära!! Framförallt att till en så begåvad tv stjärna som Anna. Fick ju även designa hennes bröllopsklänning tidigare i år, fantastiskt kul!

Här är Anna hos oss på en sista fitting tidigare i veckan…

Nu kanske ni kanske undrar hur allt går till? Hur kommer det sig att klänningen blir precis sådär??

Jag tror att det är viktigt att känna sig fin inifrån och ut så Anna och jag hade många och långa samtal innan det blev dags att skissa upp klänningen. Sen utifrån hennes önskemål om form på klänningen så utformade jag och mitt team den klänning som Anna ville ha tygerna beställdes och klänningen syddes upp.

Visst ser hon smashing ut!

Kram och tusen tack Anna för att vi fick göra din klänning!

3 kommentarer

  1. SÅ SJUKT SNYGG! Jag trodde nog att det var du som hade gjort den! Love it! Bra jobbat 🙂

  2. Hej !
    Jag och min dotter kommenterade den fina klänningen på fotbollsgalan, jättesnygg tyckte vi båda!
    Tack för en fin blogg.

  3. Kul! Såg delar av galan och tänkte att det var en ovanligt glammig klänning (för sammanhanget liksom).

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *