Hösten är fin.

Visst är det så egentligen??

Bara att det är långt kvar till sommaren kanske. Annars så brukar jag säga att all tid är vacker om man är lycklig. Hösten, vintern, våren och sommaren…

Igår tog vi en snabb fika i solen och tur var ju det för idag öser det ju ner.. hos er också? Mitt paraply vände sig helt ut och in på väg till jobbet och jag nästan blåste in på Moderådets seminarium. Frisyren stod på sniskan och mascaran hängde under ögonen. Återkommer om ett jätte spännande seminarium som vi var på idag lite senare sen blir det mingelparty och lansering av Efva Attlings nya parfym i kväll. En späckad dag helt enkelt.

Gillar också att få sätta på mig min underbara höstkappa ( finns i vår butik på Mood) en solig dag som igår och gömma mig bakom ett par mörka solglasögon. Älskar dessa från Miu Miu..Sen så slipper man sminka sig också 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *