Power ladys i klänning.

Hej mina vänner!

Hoppas att ni har det bra! vill bara säga att jag är så glad att du vill hälsa på här hos mig och att jag verkligen gillar att skriva till er.

Det finns ju vissa kvinnor som man beundrar lite extra, förebilder, en av dom är Efva Attling. En stark power lady som gått sin egen väg, gjort det hon trott på och låtit kärleken för de hon gör leda vägen. Nu lanserar hon även sin första parfym, Amor Vincit Omnia, ( kärleken övervinner allt) som doftar ljuvligt gott och så lyxigt. Fick bara ett litet prov på lanseringsfesten igår men som kommer att ta slut fort.

En annan power lady är den här kvinnan, Martina Bonnier, som jag plötsligt såg där i vimlet. Det var många kända ansikten i går men Martina såg jag direkt. Hon är alltid oklanderligt klädd, minimalt sminkad och oftast klädd i klänning. Tror faktiskt att aldrig att jag sett henne i byxor.. En riktig stilförebild. Ett bra exempel på att man inte alls måste vara man och i kostym för att göra karriär och vara i chefsposition.

 Minglade med tre glada och härliga tjejer, Anna Benson, Cissi Wallin och Jenny Velvet.

Träffade duktiga Malinda Damgaard med en stilfull kollega med scarf och floor.

Dags att sova, men vi ses väl i morgon hoppas jag. Tänkte visa lite bilder från ett kul reportage som jag gjorde hemma hos mig idag.

Gonatt!

5 kommentarer

 1. mammaxtre.blogg.se

  Det är härligt med kvinnor som inspirerar. Vilka fina bilder!

 2. Mathilda

  Jag såg Valerie Flower Dress i DV och blev helt varm inombords. En helt M.A.G.I.S.K klänning!!
  Skulle vara optimal på min brors bröllop (där mitt ex är bestman och hans nya flickvän är med) då jag måste vara smashing! Min första valerieklänning köpte jag till nyår för ett antal år sedan, en guldig med små svarta prickar, och jag har aldrig känt mig finare! Vill uppleva den känslan igen med en ny valerie!
  Du gör ett fantastiskt arbete!!

 3. Såg den underbara klänningen i DV och kände att det skulle vara så roligt att få klä sig i den nu när jag äntligen börjar trivas med min kropp. Har under hösten prioriterat mig själv, och unnat mig träning och hemlagad god mat, och i tillägg till en välbehövlig viktminskning är jag piggare och mår bättre än någonsin! Men som student ät det svårt att unna sig en ny garderob, så en tidig julklapp som denna (i storlek 42) vore en fin påminnelse om att det lönar sig att vara snäll mot sig själv!

 4. Nu låter det som jag avundsjuk och bitter, men heter man Bonnier så är inte vägen till en chefsposition särskilt lång oavsett om man bär klänning eller ej. 😉 Eller hur? Jättevackra bilder på vackra människor 🙂

  1. valerieaflalo

   Hej, en sak har jag lärt mig, man har inte bara tur att få ett jobb. Man måste kunna behålla det och bevisa sig tusen gånger om även om man har dom rätta kontakterna eller namnen. I bland måste man nog bevisa sig mer eller jobba ännu hårdare om man har ”rätt” namn..
   Kan vara värt att tänka på om man tycker att livet är orättvist ibland. Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *