Rosa Kokboken.

Godmorgon!

Har helgen börjat bra??

Det har varit en så spännande vecka, ingen dag har varit den andra lik. Men, jag gissar att det är just det som gör att jag njuter så av varje dag.

Jag har ju berättat för er om att jag ska vara med i Rosa Kokboken. Det är en kokbok där 20 kvinnliga svenska kända profiler inom olika områden berättar om sitt möte med cancer. Bla annat är Marie Göransson, Reneé Nyberg och Jennifer Brown med för att nämna några( och lilla jag). Anna Benson är författare och träffar alla medverkande och lagar en maträtt med dom samtidigt som man pratar om cancer.

Ett tungt ämne som har lika många sidor och berättelser som det finns drabbade. Alla pengar från försäljningen av kokboken går till forskning så genom att vara med så kunde jag bidra till något så viktigt.

Ska påminna er om att köpa den sen 🙂

Jag lagade en klassisk fransk efterätt, Tarte Tatain! såå god men kanske inte världens vackraste. Till det serverade jag vispad créme fraiche med lite vanilj i. Smarrigt.

Ooops, tiden springer iväg, nu måste jag hoppa in i duschen och fixa lite. Strax kommer en vän förbi med världens kanske sötaste lilla bebis och sen lite senare ikväll blir det födelsedags middag på Supper med hela gänget!

Love it!

3 kommentarer

 1. Browneyedgirl

  Godmorgon =)
  Jag gillar kokböcker och denna blev jag nyfiken på.
  Vilka underbara bilder du visar, och bilderna i inlägget från ditt hem gillade jag. Inspiration.
  Ha en toppen lördag söta <3 kram

 2. Sååå vackert och elegant hem! Älskar ditt superfinal bord! Var kommer det ifrån? Tack för all inspiration! Gillar verkligen din blogg! Ha en fin lördag!
  Kram från Luleå

 3. Tusen takk for vakre bilder fra ditt nydelige hjem. Jeg liker også TineK, så her finner jeg masse inspirasjon! Skal snart pusse opp et hus vi har kjøpt og likte kjøkkenet ditt godt. Hvor kommer det fra? Ha en fin dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *