Prepping..

Hej på er!

Mår ni bra? Eller har ni hamnat in i ett förkylningsmaraton precis som vi? känns som att vi aldrig är helt friska allihopa samtidigt. I går kväll var vi ute på fördelsedagsfirande så idag är vi lite trötta..hrm.. Ska försöka ta oss ut om en stund.

Just nu så pågår det lite förberedelser inför morgondagen och visningen som vi ska göra på Stockholms Opera för tidningen Mama och Unicef. Det är jag och barnen som ska vara med och Nicoletta ska få ha på sig en klänning som jag sydde upp till henne för några månader sedan. Dessutom så ska hon få vara ledig några timmar ifrån skolan i morgon så hon är super exited!

Ha nu en toppen söndag så ses vi i morgon:)

Vill ni följa med mig på visningen på Operan och förberedelserna under morgondagen så häng med på instagram valerie_aflalo heter jag där.

Kram

2 kommentarer

  1. Klänningen är underbar! Måste bara fråga var hennes tights och tröja är ifrån? Svag för leo och skallar
    ;-)/K

  2. Stora tjejen! Lycka till imorn, ska bli kul att se bilder sen! Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *