En riktig söndagsfika.

Fick lite mysigt besök av svärföräldrarna idag så vi passade på att tända en brasa och promenera bort till Fabrique som gör dom godaste saffransbullarna. Dom smakar magiskt med knäckigt innehåll, massor av saffran och smör!

( Blev även några kardemummabullar) kunde inte motstå.

Kändes extra lyxigt att duka upp med vårt nya porslin från Swedish Grace som vi fått ärva av J: s moster. Kul att fina saker som detta porslin faktiskt kan hålla i generationer och fortfarande vara fint och kännas modernt.

Nu ska vi laga middag! blir helstekt majskyckling till middag här och ett glas rött såklart:)

Kram

1 kommentar

  1. Ja äntligen är det saffrans säsong.. Dem där lät helt ljuvliga, ska testa! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *