Tjejfrukost med jultema.

IMG_6060_2

Visst är det urgulliga små marängsnögubbar?? och så fick man sitt namn så fint glaserat på en pepparkaka, inte illa.

 Hej tredje advent!

Hur mår ni idag? Har ni haft en mysig julhelg?

Förlåt min lite dåliga uppdatering, men här har det varit såå många bestyr av olika slag. Julmiddag med jobbet i fredags och massor av jobb som som ska avslutas innan det nya året börjar. Nästa år inleds nämligen av en stor visning på Berns så ni kan ju gissa att det är mycket jobb! Kommer att tävla ut en biljett till en av er så håll utkik efter det!

Lördagen igår började med en mysig tjejfrukost med jultema som min fina vän Linda hade ordnat! Helt otroligt så fint hon hade gjort. Passade även på att fota lite i deras inspirerande lägenhet..

IMG_6056_2


Lite champagne en lördagsmorgon är väl aldrig fel..

IMG_6066_2

IMG_6065_2

IMG_6062_2

IMG_6071_2IMG_6068_2

Ha nu en mysig söndag!

Ska pipa iväg på  brunch med svärföräldrarna och familjen sen ska jag visa er min fina tall som jag har pyntat klart nu. De blev sååå fint!

Kram kram

4 kommentarer

 1. Åh, den biljetten skulle jag nästan kunna döda för att få! 😉 Men då fick jag väl ändå ingen nytta av den, då jag skulle få skaka galler. Underbara bilder du visar, verkligen en fin lägenhet din kompis har och bra smak. Kram

 2. Ann Winbom

  Hej V! Jag undrade lite om den klänningen man kunde vara med och vinna för lite sen.
  Är den utlottningen klar? Har nog missat det. Hoppas du haft en fin advent. Ann

  1. Hej, nejdå, i morgon drar vi en vinnare!!
   Kram

 3. En liten fråga bara… Vart kommer dina fina soffor ifrån?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *