Lördag med avfärd till julen.

IMG_6115IMG_6117

Här gör Sophia och Lin ett sista korrigeringen av säljpärmen som alltid ska vara klar före jul. I januari börjar vi nämligen med alla kundmöten och mässan i Berlin, Bread&Butter.

 
 

Godmorgon på er!

 
 

Den här veckan har varit fullständigt galen, massor av jobb och deadlines. Är det samma för er? skönt att det nu är dags att ta det lugnt och bara njuta av att ha en mysig jul.

Den här julen ska jag vila så mycket som bara är möjligt! det har varit ett oerhört händelserikt år och jag längtar efter att få vara lite ledig och bry mig om det som faktiskt är det viktigaste jag har. Min älskade man och våra barn!

IMG_6125IMG_6126

Efter jobbet hade vi julmiddag med våra föräldrar, så otroligt härligt att samlas hos oss innan julen. Johan hade lagat sin paradrätt Boeuf Bourgignon en och jag hade gjort en saffranskaka med äpple. ( som blev mindre lyckad…kom på att jag i all stress glömde att hälla i mjöl!) hahaha.

Nu vill barnen leka med alla sina julklappar, sen ska vi packa ihop här för att om några timmar åka vi till Skåne och Nyhamns Läge för att fira jul.

Ha en skön lördag och stressa inte för mycket!

1 kommentar

  1. Hej älskar dina kläder! Jag undrar (desperat) om du vet hur jag får tag på ett skärp som är i sammet med ett strass spänne framtill. Verkar vara slut i mood butiken samt hemsidan !
    Med vänlig hälsning,
    Mollie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *