Skåne.

IMG_6139

Min syster Celine med sin son Oscar och vår lilla Bianca i famnen framför huset på Skäret.

Söndag på landet!

Hello och hur mår ni mitt i julstressen? Har ni fixat alla julklappar?

Igår kväll körde vi en fullastad bil ner till Skåne och min syster med familj för att fira en riktigt skånsk jul med allt vad det innebär. Spiddekauga och luuutefisk…Har ni testat det? Killarna har bunkrat upp med vin och kött inför kvällens middag medan jag och min syster har varit och shoppat lite julklappar och passat på att ha lite tjejmys.

Måste också bara säga att det är så roligt att ni tittar in hos mig och följer bloggen, blir så glad av det!!

Vi började dagen med att titta på något väldigt mysigt..

IMG_6138

Min syster och hennes man håller på och bygger sitt ”dreamhouse” med värsta utsikten ute vid kusten på Skäret och jag säger bara wow!! det kommer bli helt underbart med utsikten, poolen och en jätte söt liten trädgård med soldäck och massor av LK.(livskvaliet!)

Måste erkänna att jag är lite avundsjuk, men mest såklart glad för deras skull. Kommer att hänga här varje sommar och grilla havskräftor och humrar..hmm.. som man visst kan fiska här uppe vid Hallands Väderö. ( helt galet gott!) Inte riktig vad man hittar i Stockholms ström direkt..hahaha.

IMG_6268

 I Höganäs ligger en underbar saluhall med några mysiga inredningsbutiker! vi fikade och shoppade lite..måste alltid göra det när vi är här.


IMG_6269 IMG_6264

IMG_6250 IMG_6258

IMG_6267

IMG_6262

Ha en mysig söndag vänner!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *