Söndag igen.

IMG_6512

Mina fina små tjejer påväg till fest igår i matchande kläder.  Det är ju så mysigt att ha två tjejer och kunna klä dom likandant…vet att Nicoletta snart kommer att protestera så det är lika bra att passa på nu. Dom fina klänningarna kommer från How to kiss a frog.

 
 

Så var det söndag igen!

 
 

Fast alla dagar känns som söndag faktiskt, skönt! Igår var vi på en middag hos våra vänner och hade en riktigt lång och trevlig fest så idag är vi lite trötta. Snart ska min stora älskling tillbaka till sin pappa och åka skridskor med sina kusiner som är på besök från Miami.

Vill ni se förresten se lite mer hur det ser ut hemma hos oss?

Vi är med i Expressens inredningstidning Leva och Bo den här veckan så spring och köp den! Det är även en intervju med mig där i.

IMG_6516

IMG_6518

Ha nu en toppensöndag, nu ska vi ut i det fina vädret!

 
 

Kram

2 kommentarer

 1. Hej! Jag har beställt den fina sänggaveln som du har från Tine K :). Nu undrar jag vad du har för resårmadrasser (säng) till gaveln då de passar så bra?
  Mvh Madde

  1. valerieaflalo

   Hej,
   Åh visst är den fin?! älskar min 😉
   Vi har en säng från Carpe Diem men jag har lagt en sängkappa som jag köpte på Åhlens på den. Bra tips.
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *