Några slappa dagar..

IMG_6743

Jag med tjejerna i senaste Mama-tidningen. Tjejerna och jag gick ju visning i kungliga opéran i november förra året och dom var verkligen såå duktiga hela tiden.

 
 

Gokväll!

Har ni en skön ledighet?? här har vi gått in i en ”bigtime slappar mode” och gör just nu inte så mycket. Verkligen skönt att vara ledig så länge!!

Igår var vi på Tom Titt som är ett superkul ställe för hela familjen att leka på tycker jag. Lagom mycket vetenskap blandat med massor av roligt med bubbelshow och spännande lekar för alla åldrar. Har ni inte varit där så kan jag verkligen rekommendera det för er som har barn.

Känner att nu när man varit ledig från det vanliga livet så länge att man får perspektiv på allt lite bättre. För vad är viktigare än dessa två småtjejer och min älskade man?

Svaret är ju enkelt: INGENTING. Inget jobb i världen i alla fall!

Alltså, det är klart att jag vet detta, men när man försöker att få vardagen att funka springer livet liksom bara på! Nu när vi varit lediga tillsammans blir det verkligen svårt att börja jobba igen. Älskar att skrota runt med min familj…Vi har kommit in i en härlig semesterlunk där vi sover länge och ligger kvar i sängen och myser.

IMG_6720

Mina små älskade hjärtan.

Lagade en så god middag igår!

Kan verkligen tipsa om denna goda lättfriterade kyckling med asiatisk sallad som också är ganska enkla att laga. Det är ju så många lediga dagar nu så det kan vara svårt att komma på vad man ska laga ellerhur?  Blev tom så gott att vi blev sugna på att göra samma idag.

IMG_6750

Dressing till salladen blandar du med lime, chili, fisksås, färsk riven ingefära, havssalt, koriander, olivolja, vitlök. Blanda efter smak och tycke. Jag använder aldrig recept när jag lagar mat. Tycker att det blir bäst så, om det inte är béarnaise sås förstås..

IMG_6752

Blanda Pankomjöl, hakad persilja, havssalt, citronzest i en bunke så att du lätt kan rulla kycklingbitarna i det sen.

IMG_6754

Strimla kyckling innerfilé, doppa i mjöl sen i vispade ägg, därefter ner i pankoblandningen och sen vidare ner i en välfylld gjutgärns panna med olija i. Fritera till de får en gyllenbrun färg och lägg sedan upp dem på papper.

IMG_6759

IMG_6761

IMG_6764

IMG_6765

Servera detta med en dippsås gjord på majonäs och lite hotsauce! Så gott!

Önskar er en härlig kväll så ses vi snart igen.

Kram

3 kommentarer

 1. Mm, det såg verkligen smarrigt ut! Det ska vi testa en kväll!

 2. Anna_Starwoman

  Gud vad gott det där lät (och såg ut!). Måste nog ta och testa detta, har precis lärt mig efter 36 år att koriander minsann är rätt gott ändå. Alltid förut tyckt attd et smakar parfym, men nu tycker jag på något konstigt sätt att det är gott och äckligt på en gång 😉

  Ha en fin kväll!

  Kram/Anna

  1. Ja! testa sååå gott!
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *