Berlin, måla och helg.

IMG_6850

Sophia och jag målade först ramen runt soffan med matt svart sen tyget med svart tygfärg. Soffan (och ett bord som inte syns i bild) ska åka med till Berlin och vara i vår monter där. Köpte möblerna i en vintagebutik och målar om dom för att de ska passa in i kollektonen Noir sur Blanc.
 
 

Godmorgon fredag!

 
 

Hur har ni det? Hur har er först jobbvecka varit?

Här har dagarna flugit förbi i en mycket hög hastighet. Lämna på skola, dagis åka till jobbet, jobba, jobba, jobba, möten, möten, möten och så många beslut. Sen hem och vara mamma och flickvän…många måsten för oss kvinnor idag. För männen med såklart..

Hursom,

Nu börjar saker falla på plats och snart är det dags för vår första stora visning på Berns. Såå spännande!

Nästa vecka åker vi till Bread&Butter i Berlin för att ställa ut vår AW 14 höst/vinterkollektion. B&B är en utav Europas största och bästa mässor och det är svårt att komma med som utställare. Förra gången så var jag inte med på plats med tjejerna eftersom jag ville vara mammaledig men nu i år åker jag med!

IMG_6854

 
 

I helgen ska jag och Johan iväg på något hemligt och myyysigt…Ni får se sen.

Ha en härlig fredag så ses vi snart!

6 kommentarer

 1. Läckert! Fin ide´!

 2. Men fantastiskt läckert! Går det?? Vilken tygfärg änvänder ni?

 3. En blandad kompott

  Vad läckert!
  Vilken tygfärg använde ni och vad applicerar du med?
  Kramar

  1. Åh, måste kolla upp men vi köpte den på Panduro Hobby och använde en svamppensel.
   Blev superbra!

 4. Snyggt!! Har en funderat på att klä om en liknande soffa, men kanske ska måla istället :). Vilken tygfärg använde du? Täckte det tillräckligt bra? Har en beige/grön randig soffa och vill få den mörkblå, frågan är om det täcker tillräckligt bra så man inte ser det gröna igenom!?!

  1. Hej,
   Ja, det gjorde det. Bara att måla två lager! Köpte färgen på Panduro Hobby. Visst blev det bra?!
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *