Love the look.

vidalvolym

Vad gillar ni den här looken?? Såå snyggt tycker jag! Vårens trendlook från Vidal Sassoon är volym, som inspirerats utav mode och skönhetsindustrin. Alltifrån voluminösa ögonfransar till vida kjolar. Love it!

Hello måndag!

Hur mår ni  denna kalla dag..brrrr..?

Fick dyka rakt in i vardagen idag med att planera det sista inför Berlin och Bread & Butter. I morgon åker jag nämligen supertidigt ( är egentligen i natt) för att hinna på plats innan mässan öppnar. Ska bli mycket spännande.

Har ni förresten sett att det finns en tävling på damernasvarld.se där du kan vinna att bli stylad á la Vidal Sasson av stjärnfrisören Tomas Edlund i Stockhom. Dessutom så får man vara med i ett reportage i Damernas Värld och äta en mysig frukost med mig. Inte illa ellerhur?

Kanske skulle vara kul att klippa sig så här..

Nancy Kwan

Eller kanske så här..

Mia Farrow

Vidal Sasson var en riktig pionjär inom hår och skapade många kända kvinnors look på 60 och 70 talet, bla Mia Farrow på ovan bild. Även en av mina absoluta favoriter Twiggy lät Vidal Sasson ta till saxen och skapa den legendariska Twiggy-looken. Han blev med andra ord en riktig trendsättare på sin tid och skapade stilen alla ville ha.

Riktigt fascinerande faktiskt!

Nu måste jag snart gå och lägga mig- Berlin B&B next!

Kram

5 kommentarer

 1. LYCKA TILL, tror det kommer gå jättebra! Visa många bilder 😉

 2. Håller med föregående.. Lycka till, det kommer säkert gå hur bra som helst! 🙂 Ska bli kul att se bilder sen 😉 Kram

 3. Christina

  Vilken frisör går du hos ?

  1. Hej,
   Jag går till Terese på Balsam 🙂 Hon är jätteduktig!
   Kram

 4. annakarin österström

  Har nyss skickat in bilder till en ny look hoppas nu skulle verkligen vara kul

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *