Vill du komma på vår visning?

IMG_6345

Hello fredag!

Hur har ni det idag?? dagen började med liten sjukling här hos oss och sen har det varit möten efter möten. Men, så mycket kul också!

Jag har ju berättat för er tidigare om att vi ska ha visning på Berns den 27e januari… Tänkte att det skulle vara kul att få tävla ut en biljett till någon av er trogna läsare.

Vad sägs om det?

Så kör loss! varför ska just du få komma på visningen??

Lycka till!

( tävlingen gäller för en person utan transport eller boende)

28 kommentarer

 1. Jag önskar av hela mitt hjärta att denna biljetten går till min dotter. Hon är nyinflyttad i Stockholm, mycket intresserad av mode och jag vet att hon ofta smygkollar i butiken på Moodgallerian. Jag har alltid sytt en hel del till henne, men tyvärr inte med den snitsen som du har på dina kollektioner, fast måste erkänna att jag snott några ìdéer.
  Trevlig helg!
  Catarina

  1. Tarja Savela

   Vad vore en visningskväll hos V A L E R I E, jo Vacker, Alldeles underbar, Lättsam, Euforisk, Rolig, Inspirerande, Egotid = VALERIE 🙂

 2. För en som har mode som största intresse och ett stort fan av just Valerie vore det en dröm att få gå på visningen!

 3. Det vore kul att få komma ut en kväll och se alla nya drömplagg du designat. Det skulle vara som en godisbutik live för mig som älskar vackra kläder:)
  Trevlig helg

  Åsa H

 4. Sitter kanonförkyld i soffan framför bolibompa och skulle behöva lite glamour att se fram emot;-)
  /K

 5. Malin Fredin

  Jag skulle så gärna vilja få chansen att se din visning! Du designar fantastiskt vackra plagg och jag har alltid drömt om att få se en visning på modeveckan så det skulle vara som en dröm för mig att få chansen att få se din visning live!

  Kram Malin

 6. Jenny Risberg

  Hej, är en helt vanlig Svensson på 41 år som läser din blogg och tycker du är en skitball Tjej, kvinna, mamma sambo och otroligt duktig med vad du gör. Skulle vara kul att få komma och se din visning live. Kram Jenny

 7. mammaxtre.blogg.se

  Att få en biljett vore att sätta guldkant på min vardag.

 8. Har precis kollat på ”Elle-galan” på ipaden, tävlade om biljetter till ”Guldknappen” senast, men vann inte….älskar mode, har kommit mer och mer med åldern (43 nu), kallas för för Carrie på jobbet….hade varit så magiskt irl

 9. Lycka går inte att köpa för pengar har någon klok sagt men visst är
  det sann glädje jag känner när jag tittar på mina fina Valerie kläder. Det var kärlek vid första ögonkastet och idag representerar varje plagg ett speciellt minne. Jag slutade räkna vid 43 klänningar men jag säger som Carrie, I like my money where i can see it, hangning in my closet.
  Bor i Göteborg men just denna vecka är jag i Stockholm på jobb, hade varit fantastiskt roligt att få en förhandstitt på nya kollektionen. Tusen tack Valerie för att du vågade sticka ut och för all glädje du sprider. Tack vare din design känner jag mig lite härligare! Kram Jessica

 10. Godmorgon, jag pendlar till Stockholm för mitt arbete från Skåne flera gånger i veckan och hade väldigt gärna spenderat kvällen på Berns tillsammans med er istället för ensam på hotellrummet framför datorn.

 11. Att få chansen att vinna en biljett till denna visning skulle verkligen lyfta min vardag. Jag har jobbat konstant varje dag i tre månader, det vill säga har inte haft någon tid över till fritid eller nöje. Som frilansande illustratör skulle det vara magiskt att gå på visningen och se dessa vackra plagg samt bli inspirerad. Hoppas lyckan hamnar hos mig! Ha en fortsatt fin kväll. Kramar

 12. Vad vore väl en kväll på slottet…jo alldeles alldeles underbart 🙂

  Å andra sidan tar du, V, mig till slottet nästan varje kväll när du så generöst delar med dig av dina tankar och upplevelser. Tack! ! //S

 13. Hej, det hade verkligen varit en rolig upplevelse att få komma till din visning i Stockholm och få se din kollektion!
  Jag gillar verkligen den romantiska och kvinnliga stilen som du har i dina kollektioner. Varje klädesplagg har något vacker, antingen paljetter, spets eller någon annat fint som bryter av. Gillar även de lite mjukare jordnära färgerna som du jobbar med. Dina plagg är användbara både på kontoret med en snygg klassisk kavaj, på söndagsmiddag med kofta och vid en utekväll med tjejkompisarna med en snygg paljettkofta. Själv är jag en modeintresserad Malmötjej på 23!

 14. Hej Valerie, vilken drömkväll att få chansen att se din visning och dina ljuvliga kläder! Det om något skulle verkligen sätta guldkant på en helt vanlig måndag i gråtrista januari! Kram Ulrica 🙂

 15. Valerie! Har följt din resa sedan fröken Sverige tiden och följer din blogg dagligen. Sååå inspirerande och underbara kläder! Beundrar dig som en stark och fantastisk yrkeskvinna och skulle verkligen se fram emot att få se en visning av Valerie!

 16. Valerie! En dröm att få gå på en Valerievisning. Fantastiska kläder av en grym och skicklig yrkeskvinna!

 17. Hej fina Valarie, åh, vad jag hade velat gå på denna visning. Men nu dog min pappa i torsdags helt plötslig och bara 69 år gammal. Så jag gratulerar den lyckliga som vinner en biljett till er visning. Sköt om dig och din familj. Kram Annika
  http://www.uniprice.com/se/bloggar/annikatheens/

 18. Hej Valerie! Har aldrig vunnit ngting, varken på triss , lotto , tävlingar etc, måste ha dragit in en nit lott i livets lotteri:=) Men så klart så hoppas jag den här gången, skulle älska vara på visningen!

 19. Kan inte föreställa mig något mer fantastiskt än att få komma och se din höstvisning, den är helt säkert något alldeles extra ordinärt! Hoppas på tur, som en trogen blogg läsare! 🙂

 20. Mary Hellström

  Att få gå på en riktig fashionshow har varit en dröm i många många år. Att få gå på en av dina hade varit helt underbart med alla dina vackra plagg och detaljer.

 21. Skulle vara jättekul att få komma på din visning då jag gillar din kreativitet och skaparkraft och vad du har gjort och gör, själv ritar jag och designar har nu själv sytt upp min första dam/tjej sommarkollektion. Din inspiration glädjer mig och gör min skaparkraft starkare för att fortsätta med detta!
  Vill komma mer än gärna!

 22. Linda Petré

  Jag skulle vilja gå på din visning för att jag under hela hösten slitit med att dra igång ett kreativt projekt för personer med ätstörningar. Imorgon tisdag ska vi äntligen dra igång. Med pengar från stiftelser, massvis med ideella timmar och slit är det nu klart att dra igång. Det skulle vara så otroligt fint att få gå på lite modevisning med inspirerande designers.
  Det kan te sig lite märkligt att jag som jobbar medett pprojekt för personer med ätstörningar skulle vilja gå på modevisning med allt vad modeindustrin står för. Men jag tror att det är en förvandling pågång och jag vill absolut vara med och se förvandlingen på plats på riktigt!

 23. Hej,
  Jag har inga ”ädla” skäl – jag har en garderob fylld med flera V plagg så klart så intresset är STORT! Jag är nu mamma ledig så en kväll med glamour lockade så enorm att jag inte kunde hålla mig från att skriva 🙂

 24. När jag flyttade till stockholm för två år sedan så var jag tvungen att bo på ett så otroligt opersonligt och sterilt företagshotell. I två månader. Varje dag dröjde jag mig kvar inne i stan och gick runt i butiker för att inte behöva gå ”hem”. Då gick jag in in i din butik i NK för första gången. Hittade en så vacker sidenblus som jag blev helt förälskad i. Bad tjejen i din butik om en galge eftersom det inte fanns tillräckligt i mitt rum. Och hon var så himla gullig och skickade med flera stycken. Att ha en vacker blus i en ful garderob var lite som balsam för själen. Nu bor både jag, galgarna och blusen i en underbar lägenhet i Vasastan. Tack för dina vackra kläder!

  Kram Linda

 25. Har långt om länge stått utanför lokalerna medans streetstyle fotograferna trängts, fashionistas posat och dörrvakter blängt. Ta del av en visning av Valerie för att suga i sig all glamour, inspiration och fantastisk design skulle vara helt magiskt och som balsam för själen! Hope I’ll see you there!

 26. Jaaaa! Klart man vill få möjligheten till att spana in dina senaste superkreationer! Någon super motivering har jag inte men jag hoppas på tur till en superkväll!

 27. Vill vinna en biljett till min mamma som älskar mode och dessutom snart fyller år!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *