Intervju i DN.

IMG_7164

I mitt showroom.

Gokväll!

Har ni haft en skön lördag? Det har jag- fick lite härlig egen tid. Hör inte till vanligheterna här, det är alltid barnen eller jobbet som ska prioriteras men idag fick jag tid för bara mig. Det första jag gjorde var att gå till min fantastiska frisör Térese, på Balsam. Så skönt att klippa topparna. ( ni får se i morgon). Sen blev det en tur på stan, hittade några snygga skor och lite annat bra att ha. Visar det också i morgon.

I går blev jag intervjuad av DN angående jobb i mode branschen och hur jag har gjort för att komma dit jag är idag. Det är många som mejlar mig och frågar vad man ska göra om man vill jobba med mode och design. Så, nästa helg kommer artikeln för er som är nyfikna.

IMG_7167

Stor kram och ta hand om varandra!

2 kommentarer

  1. Grattis, imponeras av alla moderna kvinnor som driver igenom sina talanger. Fantastiskt!

  2. Gratulerer Valerie! Håper du kan legge ut en link til artikkelen for oss som ikke bor i Sverige (og dermed ikke kan kjøpe DN)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *