Vinterpiffning

IMG_7186

                        Några av gårdagens fynd. Skor till mig från Zara ( gillar dom breda klackarna) och coola sneakers från HM till Bianca.

Hej på er!

Nu när vi är inne i en period av mörker och kyla är det inte klokt vad man känner sig trist och tråkig vissa dagar. Håret saknar glans och huden känns torr..för att inte tala om händerna.. Kör inpackning och masker varje dag här hemma för att försöka få bukt på detta..

Är det samma för er??

I dag tänkte jag visa er några saker som jag använder för att piffa upp mig. Gillar att brynen ser snygga och välvårdade ut, dom ramar ju in hela ansiktet och är lätta att glömma bort. Något som jag alltid gjort själv är att färga ögonbrynen, man måste inte gå iväg och fixa det tycker jag. Det är super lätt att göra hemma! Har alltid använt denna från Coloran och färgen brunsvart.

Funkar toppen tycker jag!

IMG_7188

Efter det fyller jag sedan i dom med en ögonbryns mascara, ( Face eller Isadora har bra) viktig för att få dom att se snygga och tjocka ut tycker jag. Man kan även använda en penna (L`oreal) efteråt. Många visningar visar just detta, fylliga och nästan överdimensionerade bryn. För utom brynen så gillar jag verkligen att få ett markerat öga och en riktig 70`tis look med en eyeliner. Mina två favoriter just nu är Oriflames, som är ett bra budget alternativ eller också Nars som är snäppet dyrare. Det bästa med dessa två är att dom ser ut som en tuschpenna och blir ett helt perfekt resultat.

IMG_7192beauty-trend-summer-2013-eye-brow-shape-cara-delevingne

Cara Delevinge har snygga och trendiga bryn men kanske lite extrema för att funka varje dag men riktigt snygga tycker jag!

Nu är middagen klar här och dags för mig att äta söndagsmiddag med lilla familjen, Nicoletta är hon sin pappa men kommer i morgon till mig!

Ha en mysig kväll, här blir det filmtajm, ett glas rött och en brasa i öppna spisen.

Kram.

2 kommentarer

  1. Kul med lite sminktips! De hade vart kul med hårtips oxå! 🙂

  2. Anna_Starwoman

    Du kan väl varken se glåmig eller trist ut, det har jag svårt att tro, vacker som få ju 🙂 Men jag förstår hur du menar och känner, tyvärr är ju vintern sådan! Jag har alltid använt exakt samma ögonbrynsfärgning från Coloran i brunsvart, gillar den och enkelt att fixa själv! Kram/Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *