Ok, nu går det undan..

IMG_7204

Hello!

Här är det fullt upp vill jag lova ( därav mitt lite sega bloggande) kommer att bli bättre på det snart när allt lugnat ner sig. Så glad att du tittar in hos mig!

Just nu håller jag på med allt känns det som och då har jag dessutom massor av folk till hjälp runt om kring mig. Vi väljer modeller till visningen, letar tyger inför nästa säsong, klär filmstjärnor och melodifestivaldeltagare, stylar visningen, bjuder in gäster, gör intervjuer och guud vet allt ( och miljoner saker till) !

Verkar som att allt händer på en och samma gång just nu.

Lovar att visa mycket bilder i alla fall 🙂

IMG_7202

IMG_7216IMG_7229IMG_7230

Var på en förhandstitt av våren 2015 idag och jag tänkte återkomma om några dagar om vilka färgtrender som gäller inför nästa sommar. Riktigt bubbligt och snyggt, men även lugnt och sobert..

I morgon ska vi göra en sk ”fitting” av alla plagg på modellerna som ska gå vår visning. Nu känns det att det bara är några dagar kvar innan showtime. Börjar bli lite nervös och får små fjärils attacker i magen..

Innan helgen så kommer  jag att dra en vinnare som får komma på pressvisningen på Berns på måndag. Just dessa visningar är ju avsedda för pressen och inte för allmänheten och är ju därför svåra att få komma in på. Lite kul att få ge en biljett till en av er fina läsare 🙂

Hoppas att du får en härlig kväll

Kram

1 kommentar

  1. Skulle gärna vilja vinna en biljett och ge den till min mamma som älskar kläder. Hon skulle bli överlycklig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *