FREDAG

IMG_7665

Sania och jag från Gretas visning på Berns i onsdags. Älskar min nya scarf från Kenzo!

 
 

FREDAG!!

 
 

Hej på er!

 
 

Tack för att ni tittar in hos mig.

Just den här veckan måste jag säga att det är lite extra skönt med fredag! Här i Stockholm så snöar det för fullt men det är riktigt mysigt för att snön är mjuk, faller sakta ner och gör allt ljusare.  Konstigt nog har jag fått en massa vårkänslor och handlade loss på lite fina saker som jag tänkte ha här hemma tillsammans med dom nya kuddarna som jag precis har fått in. Tänkte visa det för er i morgon. Såå fräsht och fint med lite vårfärger nu.

I onsdags gick jag på Gretas visning ( Greta vann också Guldknappen-läsarnas pris för något år sen) tillsammans med tjejerna på DV. Kul att se en annan visning på Berns, den vita klänningen var min favorit.

IMG_7698

IMG_7679IMG_7684outfit-sania-claus-demina-mbfw-sthlm-aw14-day-1

Kolla in Sanias fina blogg med massor av bra stylingtips. Här är hon klädd i en kjol från mig som kommer ut AW14. Hela hennes outfint är ju fin!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *