Hemma.

IMG_8035

Den rosa blommiga och vårfina kudden finns i min shop!

Så var det måndag igen!

Har ni haft en skön helg? Hittade en söt liten nyckelpiga där hemma igår, det betyder nog tur tänkte jag och lät den sitta kvar. I morse såg jag den igen på fönsterbrädet, kan inte annat än att tänka att den har något gott med sig och att det ska hända något kul! Vad tror ni?

Fixade om lite därhemma igår och flyttade stringbordet bredvid soffan i stället. Blev ju ganska snyggt det med:) Har en ny litografi från Arte Limited”Blue Hour” av Mette Boesgaard som jag vill ska stå där nämligen. Köpte den innan jul och älskar mode motivet.

Soo nice!

IMG_8042

IMG_8078

IMG_8061

Fina nya doftljuset från Byredo och halsbandet från Frogpearl.

IMG_8082

IMG_8036

Ha en härlig måndag!

Kram till dig.

5 kommentarer

 1. Så fin! Vart kommer din soffa från?

  1. valerieaflalo

   Bröderna Andersson som finns på Room:) fick du mitt svar förut? Har svarat alla i min wordpress men jag har förstått nu att det inte alltid har fungerat! Kram v

 2. Hej
  Undrar lite om du kommer ihåg vad färgen heter på dina väggar ?? Letar efter den där rätta grå men det är svårt att hitta.
  Mvh Josefin

  1. Hej Josefine,

   Men åhh vår är helt klart den bästa om jag får säga det själv! letade själv jättelänge. Vi blandade Nordsjö glans 7 50/50 av col 1000 och 1500. Fråga i en affär.
   Lycka till
   Valerie

  2. valerieaflalo

   Hej Josefine, fick du mitt svar? Vi blandade N 1000 och N 1500 så fick vi ett mellanting. Bäst att fråga i butiken så får du hjälp. Hör gärna av dig igen om du undrar något! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *