Och så börjar vi om igen..

IMG_8177

Idag fick vi besök av en fransk tygleverantör som vi köper en del tyger av. Det är alltid så spännande att se vad dom har hittat på.

 
 

Hej på dig !

Hoppas du mår bra.

Här är det finfint och veckan rullar som vanligt på i full fart!

I mitt jobb tar arbetet med det kreativa ( eller något annat också för den delen) aldrig slut, det är som en enda stor cirkel som bara rullar runt, runt med nya säsonger och årstider efter varandra. Vad händer sen? nästa steg? tänka framåt..

Den kreativa stressen att uppfinna hjulet gång på gång och att göra något som aldrig har gjorts förut, att vara unik. Nu börjar nämligen allt om igen från början och våren 2015  ska ta form. Vi rensar ur alla gamla moodboard och vår studio blir ett helt rent och oskrivet papper. Det mentala i att få en riktigt fräsch start med alla nya ideér som ska ta form och bilda det som ska bli nästa kollektion.

Hoppas att ni vill hänga med mig på resan.

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *