Najs!

vidalvaleriestartny

 Alltså, jag blev ju så snyggt omgjord härom dagen av Vidal Sassoon proffset Tomas Edlund och är just nu såå sugen på att prova detta hemma själv! Blir nog ett bra helgpyssel. Kolla in min förvandling här.

Hello torsdag!

Har precis hämtat mig en god caffe latte här på jobbet och tänkte titta in till er en stund. Håller just nu på med lite härlig bröllops inspiration och skissar för fullt på härliga, coola bröllopsklänningar som känns lite mer relaxed än vad som finns på marknaden idag. Skissar även på min klänning som just nu är en surprise..hihi. Lovar att ni ska få se när det är dags såklart.

Så mysigt!

Lyssnar på den här låten och har det lite extra bra just nu.

Minns ni Jenny som vann Vidal Sassoons omstylnings tävling? Hur snygg blev hon inte? klippte av sitt lång svall och så blev så här fin.

Kul att se!

vidaljennystartny

Ha nu en toppendag så ses vi snart!

Kram

2 kommentarer

  1. Du blev jättefin i håret men det var finare innan för luggen va inte lika tjock.

  2. Clair Underwood-frissa?! Snyggt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *